Nieuws

Specials

Wij bieden maatwerk voor groepen en individuen.

Wil je een training rondom Natuurlijk Leiderschap? Kijk dan eens op onze site www.leiderschapstrainingen.eu

Verder bieden we ambulante trajecten en groepstrainingen op maat aan. Ben je coach/trainer en wil je jouw groep eens iets anders bieden? Lees hieronder de mogelijkheden.

Bosweek

De Bosweek is er als trainingsweek voor een ieder die zich wil ontwikkelen. Zowel voor individuen, teams als groepen die een beroepstraining aan het volgen zijn. Ook is de training inmiddels een beproefd instrument als diagnostisch en activeringsproduct. Ook geven wij sinds 2019 de training aan 'brusjes' (broers en zussen van mensen met een diagnose of ziekte).

Een week waarin de deelnemer wordt gestimuleerd, gemotiveerd en bewust gemaakt om zicht te krijgen op het eigen handelen, de weerstanden daarin en mogelijkheden om het anders te doen.

Hike

In de Hike ligt de nadruk op door-ontwikkelen: deelnemers versterken ofwel ‘empoweren’. Ervaren om daadwerkelijk op eigen benen te staan. Zelfstandig in actie kunnen komen. Persoonlijk leiderschap, verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen.

Grenzen worden verlegd (fysiek/ mentaal), essentie sterk aangesproken. Resultaat is rust in het hoofd, vergrootte zelfreflectie, antwoorden krijgen, keuzes maken en intrinsieke motivatie activeren.

SoloQuest

De SoloQuest is voor de mens die verantwoordelijkheid over zijn of haar leven heeft genomen. Dit is de ultieme overgangsrite tot een nieuw leven. Een proeve van bekwaamheid. De SoloQuest is een week waarin een deelnemer alleen op 1 plek of door middel van een trektocht reflecteert op wat is geweest en eigenaarschap heeft verworven aan hun eigen doelen met bijbehorende acties. Er vind dagelijkse begeleiding plaats.

Meer informatie, aanmelden of vragen?
Mail vrijblijvend naar; nieuwsgierig@buitengewoonte.nl

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Yudabo Levenscoach BuitenZin