Nieuws

SoloQuest


Tijd voor een nieuwe start?

In deze tijd waar een indringend virus greep heeft gekregen over al ons doen en laten
Waar veel van onze verworvenheden (inkomen, relatie, vriendschap, vakantie en reizen) een andere kleur en wending kregen.
Waar misschien wel vraagtekens komen of dat wat je doet nog wel klopt.
Of dat wie je wilt zijn, wel overeenkomt met wat je in het dagelijkse doet, wat je laat zien aan de buitenwereld?
Is dit:
•    Een tijd waar je misschien afscheid hebt moeten nemen van dierbaren, (op een manier die je niemand toewenst)?
•    Een tijd waar je ineens thuiswerkende ouder en leerkracht en mantelzorger op afstand bent. Waar al je talenten en onvermogens even door de blender gingen?
•    Een tijd waar je misschien je baan bent verloren of je studie op pauze hebt gezet. Er vertwijfeling komt of je wel op het goede pad zat.. ?
•    Misschien heb je, zoals best heel veel mensen, je eigen eenzaamheid ontmoet. Wist je niet dat het bestond. Heb je gemerkt hoe verwarrend en verdrietig het is om hiermee om te gaan?

Hoe dan ook, de maatschappelijk dynamiek waar we in verzeild zijn geraakt vraagt onwaarschijnlijk veel van ons als individu.
Het is hard werken om op de been te blijven, zowel fysiek als geestelijk. Immers, niets is meer écht zoals het was. We hebben na te gaan of ons waardenstelsel nog wel houdbaar is, of onze economie nog wel een passende is, hoe verhouden we onszelf tot onze natuurlijke leefomgeving, hoe ‘duurzaam’ doen en zijn we eigenlijk nu echt.. Fundamentele vragen die ons ook persoonlijke (gaan) raken.

Nu het heftigste gedeelte van de corona achter ons ligt (hopen we) en we ruimte krijgen om te reflecteren op ons zelf, bieden we deze zomer en najaar een aantal extra trainingen aan. Dit doen we om meer mensen de kans te geven juist in deze tijd licht te werpen op vraagstukken die misschien al veel langer spelen. Maar nu de wereld anders draait zien we dat velen best wel moeite hebben de draad weer op te pakken, en horen we velen worstelen met fundamentele vragen (zingeving). Extra ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkel pad is dan fijn!
Aangezien een Solo Quest (de naam zegt het al) in je eentje is, past deze trainingsvorm perfect binnen de 1,5 meter afspraken die we met elkaar hebben. Alle voorzieningen zijn van en voor jezelf. Wij zorgen ervoor dat al het materiaal schoon en ontsmet is.

Wat is het:    5 dagen en 4 nachten in het bos, onderdak in vorm van een zeiltje en warmte door middel van vuur. Dagelijkse ondersteuning via gesprek en opdrachten. Individuele aanpak op maat, naar aanleiding van een intake waar je persoonlijke werkvraag wordt verhelderd.

Voor wie:   Voor een ieder die meer inzicht wil in zichzelf en durft fundamenteel te onderzoeken.
Waar:        In de bossen rondom het Vechtdal/Reestdal 
Wat levert het mij op:    Inzicht in je diepste zelf. Verbreding van je horizon. Nieuwe richting in je leven. Herschikken van mogelijkheden en kansen.
Welke investering vraagt het:    € 1.190,- inclusief dagelijkse coaching en begeleiding, alle maaltijden (biologisch, lokaal), koffie/thee, gebruik materialen, incl. btw

Zelf meenemen: bagagelijst krijg je een week voor de start.   
 
Quotes van hen die je voorgingen:

‘Ik was echt zoekende en ben intens dankbaar dat ik heel strak ben aangepakt. Het resultaat betekend heel veel voor mij. Vertrouwen en hoop. Het leven is er echt voor mij.’ (deelnemer 2019)

‘Dagen in mijn eentje. Niet gedacht dat te kunnen overleven. Vertrouwen in mijzelf op zo’n manier weer terug kunnen vinden is hemel op aarde!’  (deelnemer 2019)

‘Wat duurden de eerste dagen lang. Kon na dag 2 mezelf niet meer horen denken. Wilde alleen maar weg. Aan het eind zelfs durven toegeven dat ik nog wel wat langer wilde blijven’. (Deelnemer 2017)De vos vertrouwt bij hun afscheid zijn geheim aan het prinsje toe; dat alles wat wezenlijk van belang is, voor de ogen onzichtbaar is. Het prinsje moet niet naar de wereld kijken met zijn hoofd maar met zijn hart: ‘Want alleen met het hart kun je goed zien.’

Uit: De Kleine prins, van Antoine De Saint-Exupéry


Meer informatie, aanmelden of vragen?
Mail vrijblijvend naar; nieuwsgierig@buitengewoonte.nl

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Yudabo Levenscoach BuitenZin