Beroepstraining ervaringsleer in (wilderness)coaching

 

Werk jij als coach, trainer, counselor of begeleider en wil je buiten integreren met binnen? Dan is deze beroepstraining misschien iets voor jou!

Wij willen graag onze ervaringen delen wat ervaringsleer met onze deelnemers heeft gedaan. Door onze ervaringen in reizen en de kennis die ik heb opgedaan als instructeur bij Extra bushcraft, willen we mensen inspireren om hun cliënt of groep(en) mee naar buiten te nemen.


De kracht van natuur en buitenlucht is een bewezen instrument dat diepgaand werkt om daadwerkelijk verbinding te maken met de ‘eigen natuur’. We verblijven gedurende diverse weken, meerdere dagen per jaar in de natuur, houden trainingen op het water in kano of zeilboot of ontmoeten elkaar in supervisie in het plaatselijke bos.

Wil jij ook meer naar buiten en ervaringen delen met andere beroepskrachten? In 5 bijeenkomsten van 2 dagen en een 5 daagse tocht brengen we je de kennis en ervaring bij die kan bijdragen aan je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van je cliënten.

Mocht je interesse en/of vragen hebben, mail dan naar nieuwsgieirg@buitengewoonte.nl en dan zien we jullie graag rond een vuur. De gehele training vind buiten plaats.

minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers. Als er voldoende interesse is dan gaan we data plannen.

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Yudabo Levenscoach BuitenZin