Ambulante coaching en interventies

Weet je als coach/begeleider even niet hoe je verder moet? Of wil je je cliënt juist iets extra's bieden? BuitenGewoonte biedt kortdurende, specialistische interventies aan om de lopende hulpverlening/coaching te ondersteunen door de cliënt (weer) in beweging te krijgen of juist van richting te veranderen. Wij bieden korte interventies (maximaal een half jaar tot een jaar) door middel van ambulante coaching en een 1 of meerdaagse activiteit waarin de specifieke hulpvraag centraal staat. Dit kan alleen met de cliënt maar ook met zijn of haar ouders, hulpverleners of anderen die een belangrijke rol spelen in het leven van de cliënt.

Door uit de comfortzone te stappen en door middel van ervaringsleer kan er net even dat stuk 'aangeraakt' worden, waardoor er weer beweging komt in het geheel en iedereen weer verder kan met stappen maken in zijn of haar ontwikkeling.

Wij zijn gespecialiseerd in ‘lastig en onverstaanbaar gedrag’ met veelal dubbeldiagnostiek (oa. ASS, AD(H)D, diverse verslavingsproblematiek). Mail dan naar nieuwsgierig@buitengewoonte.nl en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Yudabo Levenscoach BuitenZin