Wie zijn wij?

 

Aljo Bril (eigenaar, trainer en coach)

Ik vind het belangrijk om te kijken wat mensen wél kunnen. Door middel van ervaringsleer helpen we je jou kracht en talenten te ont­dek­ken en deze (nog beter) te benutten. We geven je een andere kijk op de wereld. Waar ben je goed in? Wat kom je doen?

Mijn ervaring als trainer, coach en ambulant begeleider, mijn eerdere ervaringen als instructeur bij Extra Bushcraft 'Maak buiten je thuis' en als coör­di­na­tor, loop­baan­be­ge­lei­der en trainer binnen de re-integratie (specialisatie ASS) ge­ven mij de moge­lijk­heid om er­va­ringen te combi­neren. BuitenGewoonte is het resul­taat!
 

Terug naar de basis en op je­zelf aan­ge­wezen zijn maakt een oer­kracht bij men­sen los. Bij BuitenGewoonte kan en mag je la­ten zien dat het anders kan!


Zonder mijn collega's kom ik nergens. Ik werk intensief samen met Jacqueline van Zeist (www.buitenzin.eu). Sinds 2020 zijn we samen gestart met www.leiderschapstrainingen.eu Verder werk ik graag samen met andere gedragsdeskundigen, psychologen, counselers, coaches en trainers om krachten te bundelen en het maximale uit de mens te halen. Onderaan de pagina's staan de verdere samenwerkingspartners met wie ik graag samenwerk.

Samen­werkings­partners

Autlook Autlook Brandom, markteting | branding | reclame Extra survival De Ruyters Hoeve Staatsbosbeheer  Yudabo Levenscoach BuitenZin